LELLEI MINIAPARTMAN Balatonlelle

Üdvözöljük a Lellei Miniapartmanban!

Foglaljon szállást online a Lellei Miniapartman fiatalos hangulatú szobájában. Csak kattintson a szállásfoglalás oldalon a naptárban a választott szoba sorában az érkezése kívánt napja kockájára, majd a felnyíló ablakban válaszoljon a kérdésekre és foglaljon azonnal. 24 órán belül válaszolunk. (zöld=szabad) (piros=foglalt).

BALATONI NYARALÁSHOZ VÍZKÖZELI SZÁLLÁST KÍNÁLUNK

Balatonlelle központja közelében a vasútállomás mögött, a vízparti üdülőrészhez 200 m-re a szabad-strandtól 250 m-re található a Lellei Miniapartman **. Balatonlelle központjában van több étterem, fagyizó, a közelben Lidl, Aldi, Pennymarket, pékség, büfé, kávézó, étterem, butikok, mozi, élményfürdő...
A 2000-es években épült társasház földszintjén, a hátsó kapu közelében van a frissen felújított miniapartman, ami egy külön bejáratú (2 ágyas) szobából és fürdőszobából áll.

A berendezése:franciaágy, minikonyha (benne hűtő, főzőlapok és mosogató, mikrósütő, teafőző, kotyogó, valamint edények, poharak stb), étkezőasztal, két kis ülőke asztallal. A fürdőszobában tuskabin, mosdó és WC van beszerelve.

A 12 nm-es szobában van TV is, amin a 10 alap műsort lehet nézni. A klíma 1500 Ft/nap pótdíj ellenében használható.
A Társasház udvarán lévő 16 m hosszú MEDENCE is a vendégeink rendelkezésére áll.
A miniapartman előtt a teraszon elhelyezett székek és asztal étkezésre is használható.
Mivel a szolgáltató partner teljesítése bizonytalanná vált, ezért a WIFI internet kapcsolat nem áll rendelkezésre.