SZEMESI VILLA/BERECZ PANZIÓ Balatonszemes

Foglaljon szállást online a SZEMESI VILLA családias hangulatú szobáiban.Csak kattintson a szállásfoglalás oldalon a naptárban a választott szoba sorában az érkezése kívánt napja kockájára, majd a felnyíló ablakban válaszoljon a kérdésekre és foglaljon azonnal. 24 órán belül válaszolunk. (zöld=szabad) (piros=foglalt)
BALATONI NYARALÁSHOZ VÍZKÖZELI SZÁLLÁST KÍNÁLUNK

Balatonszemes vízparti üdülőrészében a szabad-strandtól 50 m-re található a SZEMESI VILLA **.

Az utcában van több étterem, a szomszédban fagyizó, a közelben ABC, pékség, büfé, kávézó, étterem, butikok, mozi, élményfürdő... Az 1920-as években épült és frissen felújított villában az emeleten külön bejáratú 5 db (2-3-4 ágyas) szobát (apartmant) rendeztünk be hagyományosan fa bútorokkal.

A földszinti 2 szobás APARTMANhoz télikert (biliárd-asztallal), szaletli alatti terasz és udvar-használat is tartozik.

A szomszéd társasház földszintjén a 7. (garzon) lakásban a gyerekeknek izgalmas (kuckó)ágyat építettünk.

 

 


A szobák leírása (felszereltségük):

Az 1. szoba 2 ágyas (11 nm-es szoba, hűtő, TV), a saját mellékhelyiségei: előszoba, fürdőszoba(ülőkáddal) és WC a folyosóról nyílnak
2. szoba 4 ágyas (18 nm-es szoba, hűtővel, TV+SAT, KLÍMA, pótágy: kinyitható fotelágy): előszoba, fürdőszoba (tuskabinnal)
3. szoba 3 ágyas (15 nm-es szoba, hűtő, digi TV, KLÍMA, pótágy: fotelágy): előszoba, fürdőszoba (zuhanyfülkével), ERKÉLY
4. szoba 3 ágyas (18 nm-es szoba, hűtő, TV+SAT+DVD, KLÍMA, pótágy:fotelágy): előszoba, fürdőszoba (tuskabinnal), BALKON
Az 5. szoba 2 ágyas (14 nm-es szoba, hűtő, TV+SAT, pótágy:fotelágy): fürdőszoba (zuhanytálca), TERASZ az utca felé
A fsz. 6. apartman 4 ágyas (2 szobás, összesen 60nm, hűtő, TV+SAT, 2 KLÍMA, pótágyak: fotelágy és 2 kanapé), fürdőszoba (nagy sarokkáddal), télikert (biliárd-asztallal), egyik hálószobában franciaágy, a másikban 2 különálló heverővel, felszerelt minikonyha mosogatóval, mikrohullámú sütővel, elektromos főzőlappal, tea és kávéfőzővel, edényekkel, evőeszközökkel, hűtővel stb., TERASZ étkezőasztallal.
A fsz. 7. lakás 3 ágyas (40 nm, hűtő, TV, KLÍMA, kinyitva pótágy: 110 cm széles kanapé), előszoba, fürdőszoba (zuhanyfülkével), berendezett konyha villanytűzhellyel, mosogatóval, hűtővel, edényekkel, evőeszközökkel stb., TERASZ étkezőasztallal.

A földszinten a gáztűzhellyel, mosogatóval, kávéfőzővel, mikrohullámú sütővel, nagy hűtővel és a szükséges eszközökkel felszerelt közös konyhában főzési lehetőség is van és a szobák teraszain, vagy a földszinten a közös teraszon, az udvaron étkező asztal- székekkel áll a vendégeink rendelkezésére. Az udvaron a tetővel védett asztalon-padokon (6 személyes sörpadon) is kényelmesen lehet étkezni.
Igény esetén babaágyat-babakádat is biztosítunk és kerékpárokat (férfi-női-gyerek méretben) is tudunk kölcsönözni.

Az 1-6. szobákban és az udvaron is WIFI internet kapcsolat áll a vendégeink rendelkezésére.

SZEMESI VILLA Balatonszemes, Ady Endre u. 11. BX'91 Kft és Berecz Gyula